Ayurveda en een gezond gewicht

Ayurveda gaat uit van het principe: Het juiste gewicht is evenwicht. Wanneer je eet volgens je eigen constitutie, in evenwicht bent op zowel lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied er geen overgewicht hoeft te bestaan.

Ayurveda houdt rekening met het type mens wat wil afvallen en zal daarom altijd met een uniek plan komen wat speciaal is afgestemd op jouw als persoon. Rekening houdend met jouw natuur en behoeften. Is jouw voornemen ook om je gewicht in evenwicht te brengen? maak dan gebruik van onderstaand aanbod, waarin je zult gaan ervaren dat naast het afvallen, je meer energie zult krijgen en bewuster in het leven gaat staan.

Voor wie? Voor diegene die graag op hun juiste gewicht willen komen en nieuwsgierig zijn wat de ayurveda hierin kan betekenen.

Waar bestaat het programma uit? 
* Er vindt een uitgebreide intake plaats waarbij een voedingsanalyse gemaakt wordt, lifestyle wordt besproken, een pols- en tongdiagnose plaats vindt.
* Er wordt een persoonlijk voedingsprogramma opgesteld.
* Twee maal evaluatie afspraken van een half uur. De eerste afspraak na drie weken, tweede afspraak na zes weken.
* Mogelijkheid om tijdens het programma geheel kosteloos e-mail contact te hebben.

Niet inbegrepen: Extra voedingsuplementen. Speciale massages om af te vallen (Udvartana)

Prijs: €149,- voor het totale programma. Deelname aan dit programma kan door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden in het aanvullende pakket.