Vrouw, 37 jaar

08-06-2020

Ik kwam in de ziektewet terecht. Klachten aan schildklier en extreem oververmoeid (diagnose Burn-out). Via mijn werk en bedrijfsarts werd ik verwezen naar Laura van Layur.

Dit was een prettige kennismaking.  Iemand die “luistert”, direct actie onderneemt door voedingsadvies op maat te geven en daarnaast worden er massages ingepland, die zorgen voor een diepe ontspanning. De voeding (die voor meer energie zorgt en reiniging van de lever) en de gesprekken met Laura gaven mij ook het gevoel dat ik er alles aan deed om snel te herstellen. En er ook van te leren.

Door de gesprekken heb ik er prachtige inzichten meegekregen en heb ik hierdoor een andere kijk op het leven gekregen door o.a. “de helpende gedachte” vaker in te zetten of te raadplegen. De periode van ziek zijn was niet fijn, maar wel erg leerzaam.

Ik doe nu aan Yoga. Ervaar veel meer rust in mijn lichaam en natuurlijk blijft het opletten, maar met de “tools”  van Laura in handen gaat dat wel lukken.

Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik vanaf maart 2014 (een half jaar later) herstelt en een completer mens ben. Kortom: de behandeling bij Layur heeft mij enorm geholpen. Hartelijk dank hiervoor!