Over ons

undefinedLaura Akkerman

Mijn naam is Laura Akkerman. Tijdens mijn studie HBO-verpleegkunde en sociaal psychiatrisch verpleegkundige raakte ik geboeid door vragen als: Waar komt ziekte vandaan en wat kan ik zelf doen om gezond te blijven? Door mij te verdiepen in verschillende stromingen kwam ik uiteindelijk  bij de ayurveda terecht. 

Kunst van het leven

Ayurveda, kunst van het leven spreekt mij enorm aan, omdat het uitgaat van de kracht die in ieder mens aanwezig is. De elementen uit de natuur zijn ook in ons zelf aanwezig. Wanneer we hier kennis van hebben kun je een hoop zelf doen om gezond te blijven. Ik heb verschillende ayurveda opleidingen gevolgd waaronder de vierjarige HBO opleiding bij EISRA, waardoor ik als ayurveda therapeut werkzaam kan zijn. Voor een ayurveda behandeling kun je mij bij terecht  Ik ben diverse keren in India geweest om daar mijn kennis nog meer te verdiepen. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee kinderen

 

Katerina Poposka

Hallo! Mijn naam is Katerina Poposka. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens.
Het lichaam, de geest, de ziel en de verbinding tussen deze drie.
Hoe het lichaam beweegt, waarom spanning ontstaat en waarom het ziek wordt.
Wat mij nu het meest interesseerd is hoe het lichaam en de geest ontspanning kan ervaren.
Deze interesse heeft mij geleid tot het volgen van diverse massage opleidingen,
waaronder Ayurvedisch massage therapeut.
Vanuit de Ayurveda is gezondheid meer dan alleen de afwezigheid van ziekte.
Dat je lichaam soepel is, je tevreden en gelukkig voelen hoort ook bij gezond zijn.
Al onze dagelijkse verantwoordelijkheden vragen veel van onze geest,die onlosmakelijk verbonden is met ons lichaam.
Ontspanning voor de geest is dus net zo belangrijk om je goed te blijven voelen.
Mijn manier hiervoor vond ik in het beoefenen van Yoga en meditatie.
Na jaren van yoga beoefening besloot ik de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te volgen.Voor mij is de combinatie van  eenayurvedische levensstijl, massage en yoga de ideale wijze om gezond te blijven. Wanner mij als kind gevraagd werd wat ik later wilde worden, zei ik altijd dat ik met mijn handen zou gaan werken. Hoe dat eruit zou zien wist ik toen nog niet, maar hier heb ik mijn in passie gevonden, het werk in de wereld van ontspanning geeft mij energie! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in de praktijk vn Layur. Tot snel!