Een aanbod waar reguliere GGZ en ayurveda samengaan

Layur werkt vanuit een gedachtengoed die past bij integrale psychiatrie. De bestaande reguliere behandelingen worden aangevuld met traditionele ayurvedische behandelingen. De behandelingen vinden plaats vanuit een holistische visie en de focus ligt op het bevorderen van gezondheid en welzijn.

Layur biedt ondersteuning bij diverse lichamelijke, emotionele of psychiatrische problemen, waarbij vooral gestreefd wordt om iemand zijn eigen kracht weer terug te laten vinden. Door invloeden van buitenaf raak je soms kwijt wie je werkelijk bent en wat er bij je past.

Klachten afnemen

Door rekening te houden met je levensverhaal, omgevingsfactoren, beperkingen en mogelijkheden kun je weer hervinden wie je bent. Hierdoor kunnen klachten afnemen. Er wordt altijd vanuit een holistisch mensbeeld gewerkt, waardoor reguliere inzichten gecombineerd worden met ayurvedische behandelmethoden. Voor een ayurveda behandeling bent u van harte welkom bij Layur praktijk.

In de behandeling wordt de kennis van verschillende therapieën toegepast aansluitend bij de vraag en problemen. Motiverende gesprekstechnieken, toepassingen uit de cognitieve gedragstherapie en kortdurende oplosgerichte therapie worden ingezet om je te helpen de patronen te veranderen die mogelijk je klachten veroorzaken of verergeren. Je krijgt alternatieven aangeboden om mee te oefenen, waardoor je je nieuwe patronen eigen kunt maken

Gesprekken worden indien gewenst aangevuld met ayurvedische behandelingen, voedingsadviezen en kruidensupplementen. De duur en frequentie van de behandeling hangt af van de klachten. De gesprekken duren 45 minuten. Huisbezoeken behoren tot de mogelijkheid indien het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen.