• darkblurbg

Boost je energie met een detox week

van 22 tot en met 26 maart


Kun jij ook niet wachten om je weer energiek en fit te gaan voelen....
Nog even en dan is het zover.. de reinigingsweek gaat van start!!

Doe je mee? 

Samen met een groep vrouwen gaan we in de week van 22 tot en met 26 maart van start.

De lente is bij uitstek de perfecte tijd op je lichaam weer eens een goede schoonmaakbeurt/ opknapbeurt te geven. Dit is de periode dat alles weer langzaam tot bloei komt. Dit geld ook voor jou! Deze reinigingsweek helpt jou om de zware overtollige energie van de winter los te laten om weer fit en energiek verder te kunnen gaan. 

Je krijgt van mij precies aangegeven wat je in deze week mag eten. Kitchardi een reinigingsrecept uit India, wordt het hoofdgerecht.  Dit is een heel licht verteerbare maaltijd met diverse warme kruiden die ervoor gaat zorgen dat je jouw lichaam goed reinigt, maar ook goed gevoed blijft. Je hebt dan ook geen flauw of trek gevoel tijdens deze week. Naast de kitchardi worden er nog andere recepten en tussendoortjes beschreven die je kunt nemen tijdens deze week. Het zijn geen ingewikkelde recepten. Het is duidelijk omschreven en makkelijk te bereiden. Je eet dus drie of meer keer per dag, maar allemaal voeding die erop gericht is jouw spijsvertering en vooral ook je lever goed te ondersteunen. 

Je gaat een leverpakking maken en wordt de ayurvedische zelfmassage helemaal voor jouw beschreven, zodat je deze zelf kunt gaan doen. Dit helpt je allemaal mee om je na deze week weer super fit te voelen. 

Een reinigingsweek kun je ook wel zien als een grote schoonmaak in jouw huis. Om te zorgen dat het vuil weg kan moet je zorgen dat de ramen open staan om het vuil naar buiten te laten. Tijdens een intake gesprek ga ik er voor zorgen dat jouw ramen goed open staan. Dit betekent dat het van groot belang is dat jouw spijsvertering goed werkt en dat je goed kunt zweten. Om hiervoor te zorgen kan ik je ayurvedische kruidensupplementen voorschrijven. 
Het water met schoonmaakmiddelen zijn de voedingsmiddelen die jij deze week gaat eten. Deze zijn er allemaal op gericht om jouw lichaam weer te laten stralen.

Voor deze week hoef je niet een hele week vrij te plannen. Je kunt gewoon blijven werken of andere bezigheden hebben. Alleen raad ik wel aan om meer rust in te bouwen in deze week. Je lichaam gaat hard aan het werk, met rust kun je jezelf ondersteunen. 

Wat is allemaal inbegrepen?

  • Intake gesprek voorafgaand aan de week
  • Mijn E-Book in pdf een fit en energiek gevoel met behulp van de keukenkruiden. Een uitgebreid handboek waarin uitleg staat over Ayurveda, Ayurveda en kijk op overgang, je spijsvertering en de werking van de meest voorkomende kruidenkruiden die we gebruiken in Ayurveda. 
  • Het reiningsweekboek als naslagboek, waar alles goed staat uitgelegd, zodat je makkelijk kunt starten. 
  • Een lever reiningingspakking, waarbij je stap voor stap krijgt uitgelegd hoe je dit eenvoudig kan doen. 
  • Een ayurvedische zelfmassage.
  • Eenvoudige dagelijkse routines uitgeschreven. 
  • Dagelijks een Q&A om 10.00. Elke dag is er een Q&A gepland waar je aan deel kunt nemen. Kun je een keer niet, geen probleem. Deze worden opgenomen en kun je later terugkijken.
  • Tijdens deze week ben ik jouw vraagbaak! je kunt me heel makkelijk bereiken door te bellen, appen of een mail te sturen. 

 

Jouw investering voor nieuwe energie is: 

€95