• darkblurbg
Vrouw 53 jaar
Ik had al langere tijd veel last van (spier)pijnen die alleen maar erger werden. Nu, vijf maanden na mijn eerste afspraak bij Layur, gaat het veel beter met mij.
Verbazingwekkend wat goede voeding kan betekenen voor je lichaam. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om naar Layur te gaan. Bedankt Laura!

De klachten die je ervaart kun je er eigenlijk niet bij hebben. je hebt een druk leven en wil graag door zoals je gewend bent, maar je merkt dat je lichaam tegenwerkt.

Je hebt er last van, het belemmert je en je wil ervan af. Maar tegelijkertijd wil je ook wel wat aan je voeding en leefstijl veranderen, want je merkt dat hoe je nu leeft ook niet echt goed voor je is. Maar hoe ga je dan van start? het begint altijd met een goed voornemen. Je belangrijkste wens is om van je klachten af te komen. 

Dit is mogelijk doormiddel van het online coachingstraject!

Dit traject is uitermate geschikt voor jou wanneer je nieuwsgierig bent en anders om wilt gaan met voeding en zicht wil krijgen op wat er nu eigenlijk bij je past qua leefritme. Je wilt van je overgangsklachten af, maar bent je er ook van bewust dat deze levensfase wat anders van je vraagt en wilt gaan ontdekken wat dit voor jou kan gaan betekenen. 
Je wordt gecoacht vanuit de eeuwenoude levensfilosofie Ayurveda en tijdens het coach traject richten we ons op de 3 pijlers van Ayurveda: voeding leefstijl en stressmanagement. 

Tijdens de online coaching neem ik je aan de hand mee en coach ik je in vier maanden op het gebied van voeding leefstijl en leer jij verschillende yoga en ontspanningstechnieken die jou allemaal gaan helpen om van je klachten af te komen. Het doel van dit coach traject is dat jij van je klachten af komt of in ieder geval dat je een stuk minder klachten zult gaan ervaren, maar je krijgt nog veel meer dan dit. Je zult merken dat je meer energie gaat krijgen en je weerstand verbetert. Je krijgt meer zelfinzicht, zodat je weet wat je kunt doen om gezond te blijven. Ik coach vanuit de eeuwenoude filosofie Ayurveda, hierdoor zul jij  prachtige inzichten krijgen en brengt het je meer verdieping in je leven.

Wat zit erbij een coach traject:

 

 

We starten het coach traject altijd met een (online) intakegesprek. In dit gesprek ga ik uitgebreid stil staan hoe het met jou gaat op dit moment. Hoe sta jij in het leven en waar loop jij tegenaan? Wat zijn jou klachten?Ik ga vragen naar jouw voeding en leefpatroon en hoor graag wat er tot nu toe goed werkt bij jou. 

Tijdens dit gesprek is het ook mogelijk dat ik kruidensupplementen voorschrijf wanneer dit wenselijk is gezien de klachten die jij aangeeft. 

Na dit gesprek maak ik een coach plan voor jou, waarin ik uitgebreide adviezen ga geven op het gebied van voeding, leefstiil en geef ik je ontspanningsoefeningen mee. Alle adviezen zijn heel toegankelijk beschreven, zodat jij deze direct toe kan passen. 

Elke drie weken hebben we een (online) coach gesprek, waarin we stil gaan staan hoe het met je gaat. Wat gaat goed? wat gaat minder goed? Er is tijd om al je vragen te kunnen stellen. In dit gesprek zal ik jou ook uitleg geven over de achtergrond van Ayurveda, zodat je steeds beter gaat snappen wat er aan de basis ligt van alle adviezen die ik jou geef. Dit helpt mee om meer zelfinzicht te krijgen. 

Tussentijds krijg je regelmatig video boodschappen via de mail, waarin ik jou ga inspireren en verder motiveren. Gedragsveranderingen kosten tijd en vraagt best wel wat van jou. Deze boodschappen helpen je mee om de juiste stappen te zetten in jou traject. 

Tijdens het gehele traject kun je onbeperkt mailcontact hebben met mij als coach. Ik coach je het hele traject en wanneer je tussen onze geplande afspraken vragen hebt of ergens tegen aan loopt dan kun je mij een mail sturen. Ik loop deze maanden laagdrempelig met je mee en hier kun je gebruik van maken. 

Het laatste gesprek gaan we samen kijken wat dit coach traject jou heeft opgeleverd. We kijken terug hoe je begon en wat je allemaal voor kennis hebt opgedaan de afgelopen 4 maanden. Hoe gaat het nu met je? Ik kijk hierbij of er nog klachten zijn, of je meer energie hebt en welke belangrijke inzichten je verder mee gaat nemen. Afhankelijk hiervan kan ik je verder adviseren. 

Wanneer je kruidensupplementen gebruikt geef ik je advies hoe hier verder mee te gaan. 

Prijs voor het gehele coach traject: € 647,-