• darkblurbg

Deze losse consulten zijn ideaal voor jou als je merkt dat je overgangsklachten hebt en graag gerichte adviezen wilt om je beter te gaan voelen. 

Tijdens een consult sta ik uitgebreid stil wat jouw klachten zijn op dit moment en vraag ik gericht naar je voedingspatroon, je leefstijl en hoe jij in het leven staat. Dit om een goed beeld te krijgen wie jij bent als persoon en wat de oorzaak is van jouw klachten op dit moment. Van te voren doe je een hormoon check om te zien welke hormonen eventueel een rol spelen bij het ontstaan bij jouw klachten. Wanneer ik hier een goed beeld van heb ga ik jou gerichte adviezen gegeven. Je krijgt van mij een volledig uitgewerkt plan thuisgestuurd, waarin ik gerichte adviezen ga geven op het gebied van voeding, leefstijl en stress management. Daarnaast adviseer ik wanneer dit nodig is ook vitamines, mineralen of kruidensupplementen voor ter ondersteuning.


Een consult duurt 1 a 1,5 uur.

Prijs:
€ 90 per live gesprek
€ 75 online consult

Nynke 49 jaar
Ik had al veel geprobeerd om van mijn opvliegers en slaapklachten af te komen. Ik was ongeveer wanhopig. Ik wist niet wat ik kon verwachtten van zo'n consult, maar ik dacht baat het niet dan schaad het ook niet. Dus ik heb een consult ingepland. Wat ik zo prettig vond aan het consult is dat je hele gerichte en ook verrassende vragen stelt die mij direkt al inzicht gaven en aan het denken zetten. Het leek net of het proces al begonnen was. Ik vind je heel rustig overkomen en voelde me echt gehoord. Het plan ontving ik via de mail en ben meteen begonnen. Heel praktisch neergeschreven en goed in te bouwen. Ik voel me zoveel beter nu. Echt zo bijzonder dat ik voel dat wat ik nu doe klopt met wat er bij me past. In totaal heb ik drie consulten gehad en kan nu weer zelf verder. Super bedankt Laura!