• darkblurbg

Regelmatig worden er webinars, challenges en masterclasses gegeven over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met Ayurveda en de overgang. Deze zijn gratis tenzij anders vermeld. 

 


Gratis challenge: Check your mind

Op 10, 11 en 12 mei

Heb jij ook van die momenten dat je niks meer van jezelf begrijpt? Uit het niets word je verschrikkelijk boos, je voelt je ineens somber en voor je het weet barst je in huilen uit. Heel lastig voor jezelf en ook voor je omgeving.
9 op de 10 vrouwen in de overgang krijgt te maken met stemmingswisselingen oftewel moodswings. Regelmatig krijg ik dan ook de vraag of het niet verstandig zou zijn om te gaan starten met anti depressiva. In sommige gevallen kan het niet anders, maar in heel veel gevallen ook wel. Deze challenge is een unieke kans om je mind te leren kennen!
Ik noem het niet voor niks een challenge, want er is niks moeilijkers dan je mind te controleren. Tijdens deze challenge ga jij de uitdaging aan om meer zicht te krijgen op jouw mind en te weten wat je zelf kunt doen om van die vervelende stemmingswisselingen af te komen. 

Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht hoe jouw geest eigenlijk werkt. Dit is super belangrijk, omdat

Je geest het allerbelangrijkste voertuig is voor alles wat je doet in je leven. Het bepaalt de kleur in je leven.

Wat kun je verwachten van deze challenge?

Ik ga deze dagen heel veel kennis met jou delen, maar ik weet ook dat de meeste van ons een druk bezet leven hebben. Daarom kun jij op 10 en 11 mei op je eigen tijd een webinar van mij volgen, waarbij we de eerste dag stil gaan staan bij welk type mens jij eigenlijk bent. Want om goed zicht op je mind te krijgen is het eerst nodig om te weten wat jouw natuurlijke neigingen zijn. Hou jij bijvoorbeeld van competitie en heb je een winnersmentaliteit?  dan heb jij andere gedachten dan iemand die heel impulsief en chaotisch is. Ayurveda heeft hier hele handige tools voor om te achterhalen wat jouw natuurlijke gedrag is. Hier gaan we dan ook uitgebreid bij stil staan op de eerste dag. 

Op dag twee kun je op je eigen tijd een webinar volgen over Ayurveda en de mind. We gaan wat dieper in op hoe je nu zicht krijgt op hoe jouw mind werkt. We gaan achterhalen in welke staat jouw mind verkeert. Is jouw mind gericht op het controleren, het motiveren of staat het innerlijke weten en intuïtie meer voorop. Dit komt allemaal aanbod op dag 2.

Op dag 3 is er live webinar gepland,  waarin we uitgebreid stil gaan staan hoe jij je mind positief kunt beïnvloeden. Met alle kennis die je in de dagen ervoor over jezelf hebt opgedaan heb jij al een goed beeld gekregen hoe het voor jou werkt. Tijdens het live webinar staan we uitgebreid stil bij wat jezelf kunt doen om je mind positief te beïnvloeden. 

Dag 1:  Ayurveda en welk type mens ben jij? 

Dag 2:  In welke staat verkeert jouw mind?  

Dag 3:  Webinar check your mind, waarin we uitgebreid stil gaan staan wat jij zelf kunt doen om je mind positief te beïnvloeden

Ga voor meer grip op jouw mentale dip!

Meld je aan via onderstaand contactformulier!

Bedankt voor je inspiratie en enthousiasme. Het laat me weer even stilstaan bij wat ik zelf kan doen om met beter te gaan voelen.
Rita 47 jaar