• darkblurbg

Gratis en vrijblijvend

Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel graag kennis maken door jouw klachten aan mij voor te leggen? Vraag gerust gratis en vrijblijvend een coach gesprek aan. Ik geef er twee weg per maand ter waarde van €50,-

Hoe het werkt? Eigenlijk vrij simpel en laagdrempelig. Ik stuur jou na jouw aanvraag een korte online vragenlijst op. We plannen een tijdstip in en op basis van jouw antwoorden bereid ik mij voor. Het gesprek vind vervolgens plaats via beeldbellen. Heel eenvoudig, dat leg ik je dan uit. Het gesprek duur een half uur. 

Tijdens mij voorbereiding en in ons gesprek ga ik kijken waar jouw klachten mee te maken hebben en aan de hand hiervan krijg je 3 waardevolle tips van mij tijdens dat gesprek, zodat je weer verder kunt. Lijkt het je wat? Meld je dan nu aan voor een dit gesprek!

 

Ik heb jouw genomen tijd, geduld en adviezen als heel fijn beschouwd.
Het gesprek is laagdrempelig en zeker niet dwingend maar opbouwend.
Hartelijk dank voor je aandacht en energie hierbij!
Kim, 42 jaar
“ Ik heb mij aangemeld voor een gratis coach gesprek bij Laura. Het maken van een afspraak verliep prima. Een half uur is kort maar toch heb ik veel kunnen vertellen over mijn situatie waarop Laura verschillende goede adviezen heeft kunnen geven. Praktisch en niet gecompliceerd, Ik kon meteen beginnen en dat is natuurlijk fantastisch. Daarnaast kwam Laura bij mij over als een rustige, laagdrempelige en bekwame persoon die op een prettige manier communiceert.
Ik raad iedereen zo’n consult aan, want het is een prima begin van een geneeskrachtige proces .
Dankjewel Laura !! ... “
Rosa

Aanmelden