Waar word jij blij van?

02-01-2016

Waar word jij blij van?

 

Deze vraag stel ik regelmatig aan cliënten die bij mij komen. Het blijkt dat dit best een moeilijke vraag kan zijn. Wat maakt je blij en gelukkig? Het antwoord wat het meest naar voren komt is de kleine 'gewone' dagelijkse dingen. Tijd voor mijn gezin, kinderen en kleinkinderen. Wandelen in de natuur of lekker op de bank zitten met een goed boek.

 

Ik heb de afgelopen dagen al meerdere malen de vraag gekregen wat mijn goede voornemens zullen zijn voor het komende jaar. Ik heb mezelf dit jaar voorgenomen om stil te staan bij waar ik afgelopen jaar tevreden over was en wat ik graag verder wil uitbouwen.

Ik wil je graag uitnodigen om dit ook te gaan doen. Je zult merken dat het uiteindelijk veel meer zal opleveren wanneer je bezig gaat met positieve gedragingen van jezelf. Wanneer je dit kunt uitbouwen dan zul je merken dat gedragingen waar je minder tevreden over bent minder op de voorgrond zullen staan en misschien zelfs verdwijnen!

 

Daar waar je aandacht naar toe gaat wordt immers vergroot.

Vaak is het zo dat wanneer je het hebt over goede voornemens het gaat over situaties of bepaald gedrag wat je wilt veranderen. Je bent er niet tevreden over, het levert je niks op en je hebt er last van. Helaas kunnen we ook concluderen dat deze voornemens vaak bij een voornemen blijven.

Door nu jezelf af te vragen waar je het afgelopen jaar blij van werd, start je meteen met een goed gevoel en kan het je helpen om hierin te groeien.

 

Wat ik het afgelopen jaar gemerkt is dat meditatie mij heel veel brengt. Het stil kunnen zitten en laten komen wat er komt. Dit kan hele mooie inzichten geven over wat er van binnen allemaal speelt. Dit helpt mij ook goed om de juiste keuzes te maken voor mijzelf, mijn gezin en voor Layur.

Ayurveda is zo veelzijdig, waardoor het van belang is een goede focus te houden wat Layur wel of niet aanbiedt aan mogelijkheden.

 

Afgelopen jaar is de focus steeds duidelijker geworden en kan ik tevreden terugkijken naar de nieuwe ontwikkelingen.

 

De belangrijkste ontwikkelingen van afgelopen jaar:

  • Uitbreiding van behandelmogelijkheden, waardoor het mogelijk is om een compleet aanbod te doen voor een ayurvedische behandeling.

  • Uitbreiding van het aanbod aan lezingen en trainingen in de praktijk.

 

Ik ben hier tevreden over en wil dit graag in het nieuwe jaar verder gaan uitbouwen, maar daar heb ik jou voor nodig!

 

Ik zou heel graag van jou willen horen welke thema's jij interessant vindt om een lezing of een training over te volgen.

Afgelopen jaar ben ik gestart met het geven van een kookworkshop samen met Willemien W'eetwaar. Dit was een groot succes en wordt in januari weer herhaald. Er zijn ook trainingen die ik geef waar bijna geen reactie op komt. Ik vind het belangrijk dat de trainingen die ik aanbied aansluiten bij de behoefte van jou als geïnteresseerde in ayurveda.

Wat sluit aan bij jouw behoefte?

 

Afgelopen jaar heb ik weer veel nieuwe cliënten mogelijk verwelkomen in mijn praktijk. Hier ben ik heel blij mee! Ik merk dat de totaal benadering, waarbij alle aspecten van lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn aanbod komen, mensen helpt om op een andere manier in het leven te gaan staan. Anders kunnen gaan kijken naar klachten en ziek zijn en het een tevreden en blij gevoel geeft wanneer je zelf handvatten krijgt om iets aan je gezondheid en klachten te kunnen doen.

 

Ik wil al mijn cliënten bedanken voor het vertrouwen afgelopen jaar en dat 2016 een mooi jaar mag worden waarin er veel ruimte is voor de blije momenten!

 

 

 

 

 

 

Reageren? Graag:

comments powered by Disqus