Terugblik training gezond met ayurveda

04-10-2017

Training gezond met ayurveda

Afgelopen dinsdag hebben we de laatste bijeenkomst gehad van de training gezond met ayurveda. Een training die uit drie avonden bestond van ieder 2 uur per keer. Tijdens deze training zijn we dieper ingegaan op wat het betekent om volgens je ayurvedische lichaamstype te leven en welke voeding en leefstijl hierbij past. 

Het was een hele enthousiaste groep die graag meer wilde leren over de ayurveda en hoe zij dit kunnen toepassen in hun eigen leven. 

Voor aanvang werd bij iedereen haar basisconstitutie vastgesteld. de informatie in de syllabus was dan ook waar kon afgestemd op ieders constitutie.  

Hier enkele reacties op het evaluatie formulier:

Na afloop waren de reacties positief. Er was veel afwisseling in de bijeenkomsten. Zoals de tweede bijeenkomst was Annette van der Swaluw van het kruidenpalet aanwezig. Dit was een leuke afwisseling omdat er nu ook geproefd kon worden en er concrete uitleg was over hoe je ayurvedische kruiden kunt toepassen in je keuken.

Het werd als prettig ervaren dat de lessen eens in de twee weken werden gehouden, zodat er voldoende tijd was om er zelf mee bezig te gaan. Er werd bij de volgende les stilgestaan bij je eigen ervaring van afgelopen twee weken. Er was veel eigen inbreng en er werd op elkaar gereageerd. Hierdoor kon er ook veel van elkaar opgestoken worden.

De uitleg werd als goed ervaren, veel nieuwe kennis die goed toepasbaar is met duidelijke voorbeelden.

De volgende training start op 20 november. 

 

 

Reageren? Graag:

comments powered by Disqus