Reinigingsweek

Wil je fit en energiek de lente in doe dan mee met een reinigingsweek bij Layur. De lente is bij uitstek een goede tijd om je lichaam te reinigen, zodat klachten als vermoeidheid, verstopte sinussen/verkoudheid, allergie en hooikoorts kunnen verdwijnen. 
5 dagen lang je lichaam reinigen zonder honger gevoel! Afvalstoffen worden op een natuurlijke manier afgevoerd uit je lichaam, waardoor de zware kapha energie kan plaatsmaken voor meer lichte energie. Het grote voordeel van deze manier van reinigen is dat je het thuis kunt doen, je geen trek gevoel krijgt en je steeds energieker zult gaan voelen. 

Wat houdt het in?
* 5 dagen lang ga je drie maaltijden per dag kitchardi eten. Dit is een combinatie van linzen en rijst met specifieke kruiden die ervoor zorgen dat je spijsvertering goed blijft branden. Een paar dagen van te voren krijg je het recept van kitchardi doorgemaild en verdere instructies voor deze week. 
* Een intake gesprek van een uur, waarin je constitutie wordt bepaald en gericht gekeken wordt wat jij nodig hebt om goed de reinigingsweek in te gaan. Je krijgt passende voedingsadviezen mee voor na de reinigingsweek. 
* Zonodig krijg je ondersteunende kruiden om je vertering nog beter op gang te krijgen. 
* 5 dagen lang onbeperkt email support van Layur. 
* Je ontvangt emails met gezondheids tips.

De week is van 26 tot en met 30 maart
De kosten voor deze week zijn €95 .