Kennismaking met het team

Ayurvedisch Arts Dr Pooja Ganwar

Ik kom uit een traditioneel Indiaas gezin waarin de ayurvedische leefstijl altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Hierdoor ben ik uiteindelijk ayurveda gaan studeren.

Ik heb mijn ayurveda studie gedaan aan de Rishikul state Ayurvedic college in Haridwar, Uttrakand. Ik ben afgestuurd arts met B.A.M.S titel. In totaal heb ik 5 jaar gestudeerd en 1 jaar stage gelopen in een ayurvedisch ziekenhuis.

Ik ben gespecialiseerd in panchakarma behandelingen en voeding. Vanaf 2009 heb ik bij verschillende ayurveda klinieken gewerkt in Rishikesh als ayurvedich arts en heb ik les gegeven aan studenten ayurveda aan de universiteit.

Sinds 2014 ben ik werkzaam in mijn eigen kliniek en behandel ik verschillende soorten ziektes en klachten. Ik werk met heel veel plezier en werk hard. Ik ben getrouwd en moeder van twee lieve kinderen.

Ik zie er naar uit u te mogen ontmoeten in mijn kliniek in Rishikesh!


Manager Anil Kumar Badola

Ik wil me graag voorstellen. Mijn naam is Anil kumar Badola en woon sinds mijn jeugd in Raiwala een plaatsje tussen Hardiwar en Rishikesh in. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Sinds 2015 ben ik voor mijzelf begonnen als touroperator en gids. Ik heb deze stap gezet, omdat ik het erg leuk vind om India te laten zien aan een zo'n groot mogelijk publiek. Samen met Layur heb ik een mooie 14 daagse retreat samengesteld, maar daarnaast begeleid ik ook mensen naar verschillende mooie andere plekken in India. Een trekking door het Himalaya of een week Rajasthan ontdekken. Dit kan allemaal.

Voor ik voor mezelf begon heb ik 10 jaar als manager in een ayurvedisch resort gewerkt en daar ben ik met veel diverse mensen uit verschillende culturen in aanraking gekomen. In deze jaren heb ik de kans gekregen om toeristen India te laten zien. De natuur spreekt mij het meeste aan. Als jonge jongen was ik al altijd buiten te vinden en vond ik het heerlijk om om onderzoek uit te gaan.

Ik word omschreven als een heel enthousiast persoon die het heerlijk vindt om veel te vertellen over de cultuur en geschiedenis, maar er ook van houdt om lekker te lachen.

Door mijn jarenlange werkervaring als manager en gids ben ik goed in staat om de pancha karma retreat samen met Layur op een goede manier vorm te geven. Mijn belangrijkste taak is het om te zorgen dat de retreat goed verloopt en dat de mensen die komen heerlijk kunnen ontspannen in het mooie India.

Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten!