Ayurveda groepsreis India

Twee weken lang jezelf onderdompelen in de weldaad en schoonheid van het authentieke India. Deze reis biedt alles: Ontspanning & avontuur, heerlijke maaltijden, goede behandelingen van een ervaren team Panchakarma (reinigingskuur) specialisten, excursies in een prachtige omgeving, dagelijkse yogalessen. Kortom: Een verkwikkende ervaring voor alle zintuigen.

 • Ben je er aan toe om even uit de dagelijkse sleur te stappen?
 • Wil je de tijd nemen voor jezelf om de batterij weer op te laden?
 • Wil je je lichaam helpen goed te reinigen en verjongen?
 • Wil je genieten van de prachtige natuur en cultuur van het diverse India?

Quote van een deelnemer:
“Wat een belevenis, ontzettend genoten van de geweldige ayurvedische behandelingen en helemaal tot rust gekomen tijdens deze onvergetelijke reis. Mooi hotel, heerlijke maaltijden en een leuke gids met veel kennis van de omgeving. Echt een aanrader!”

Rishikesh
Daar waar de Ganges vanuit het Himalaya gebergte het noorden van India binnenstroomt, ligt het mooie Rishikesh. Deze stad staat bekend om het rijke aanbod op het gebied van yoga, meditatie en Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Hier in het centrum van de stad hebben wij een parel van een locatie gevonden, omringd door natuur met alle moderne faciliteiten van deze tijd.

Inhoud van de reis 
Tijdens deze tweeweekse reis kun je je overgeven aan een uitgebalanceerde mix van panchakarma behandelingen volgens de leer van de ayurveda, ontspannings momenten, en genieten van de fantastische omgeving. De panchakarma-behandelingen worden verzorgd door therapeuten van het nuture Ayurveda Panchakarma centrum volgens de eeuwenoude traditie van ayurveda, maar met moderne faciliteiten. Een Engels sprekende gids neemt ons mee naar verschillende bijzondere tempels, watervallen en de leukste plekjes in en om de stad Rishikesh. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen inbreng qua uitstapjes, of bijvoorbeeld deelname aan een leuke kookworkshop.

Quote van een deelnemer:
''Mijn droom is uitgekomen, door het bezoek aan India. Geweldige liefdevolle, geduldige en behulpzame mensen tussen de chaos van koeien, wegmisbruikers, claxons en de apen:-).''

Inbegrepen

 • Retourvlucht Amsterdam – New Delhi
 • Taxitransfer van vliegveld Delhi naar Rishikesh
 • Tussentijdse evaluatiemomenten met ayurvedische arts
 • 10 dagen lang 2 ayurvedische behandelingen per dag (meer info over panchakarma en de verschillende behandelingen)
 • Dagelijkse yogales
 • 3 ayurvedische maaltijden per dag. Eten en drinken buiten de maaltijden om zijn exclusief.
 • 2 exursiedagen onder begeleiding van een Engelstalige gids, inclusief taxivervoer
 • STO reisgarantie €15

Reis periode
13 tot 28 februari 2018 (vol)
14 tot 29 maart 2018
2 april tot 16 april 2018
25 september tot 10 oktober 2018 (vol)

Investering
De prijs voor deze geweldige complete reis is v.a € 2.050,- per persoon. We zijn zelf super enthousiast over dit unieke aanbod en willen daarom deze reis toegankelijk en betaalbaar houden. Om voor iedereen persoonlijke aandacht te hebben is besloten om de groepen klein te houden. Er is plek voor maximaal 6 deelnemers, dus stel je plaats snel veilig.

Recensies van Deelnemers 
Om je een indruk te geven van de ervaringen van deelnemers kan je hier verschillende recensies lezen:

Recensie 1 Recensie 2 Recensie 3 Recensie 4 Recensie 5 Recensie 6 Recensie 7 

Veel gestelde vragen  Kennismaking met het team

Reisvoorwaarden

Foto's Ayurveda-reis 
Om je een indruk te geven van het hotel, de plaats rishikesh, de behandelingen en voorgaande deelnemers kun je hier verschillende fotoalbums bekijken:

Foto's van het hotel  Foto's van Rishikesh

Foto's van behandelingen  Foto's van deelnemers