• darkblurbg
Lisette 43 jaar
Door de online training kan ik me op mijn eigen tijd verdiepen in alle kennis die Laura te bieden heeft. Ik kan notities maken die ik regelmatig teruglees en haar adviezen direct inzetten in mijn dagelijkse leven.

 

Je voelt je ook niet meer de oude en je hebt verschillende klachten waar je echt last van hebt en die je belemmeren in je leven. Je weet dat dit hoort bij de overgang en wil graag van deze klachten af.

Je bent op zoek naar iets wat je kan helpen om van deze klachten af te komen. Deze online training gaat je daarbij helpen. Je bent nieuwsgierig wat jezelf kunt doen en hebt zin om alle adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, yoga en ontspanning toe te gaan passen in je eigen leven. Je bent nieuwsgierig hoe dit precies werkt en waarom dit voor jou zo goed werkt. Je wilt tools in handen krijgen om zelf te snappen wat je kunt doen om je gezondheid goed te houden. 

 

Deze online training gaat je stap voor stap helpen om van jouw klachten af te komen. Maar gaat nog veel verder dan dat. Na afloop heb je veel meer zelfinzicht en verdieping meegekregen, waardoor jij in staat om de juiste keuze te maken die gebaseerd zijn op de eeuwenoude diepe kennis Ayurveda. Deze kennis kun je op een hele praktische manier gaan toepassen in jouw leven, waar je blijvend plezier van gaat hebben. Je gaat zelf in je eigen tijd en tempo alle modules volgen die bij deze training horen en na afloop ben je van je klachten af en weet jij wat je kunt doen om dit zo te houden. Alle modules bevatten video's waarin uitleg gegeven wordt over de verschillende thema's. Hierbij is veel achtergrond informatie aanwezig en kun je belangrijke informatie downloaden zodat je een syllabus kunt maken. Er worden tijdens de training verdiepende vragen gesteld met als doel om je steeds zelf weer af te vragen hoe is het bij mij op dit moment. Dit helpt je mee om al het geleerde meteen in de praktijk te kunnen brengen.

 

 

Waar bestaat de training uit:

  • Twee online consulten, waarbij ik jou tijdens het eerste consult ga adviseren waar jij je op kunt gaan richten tijdens de training. Het tweede consult is een evaluatie gesprek.
  • Zes Modules met verschillende hoofdstukken per video
  • Veel verdiepende downloadbare achtergrond informatie 

 

Na de kennismaking met mij en praktische uitleg zijn er verschillende video's die je mee gaan nemen in het thema de overgang. Wat gebeurt er nu precies met je lichaam tijdens de overgang? Wat is de oorzaak van overgangsklachten. Wel of geen hormoontherapie? Deze thema's komen allemaal aan bod in deze module. 

Deze module bevat 5 hoofdstukken:
* Wat is Ayurveda?
* 3 dosha’s
* prakriti en Vrikriti
* Je spijsvertering
* Ama ( afvalstoffen)

Ayurveda is een van de oudste geneeswijzen die we kennen. De uit India afkomstige levensfilosofie betekent kennis (Veda) van het leven (Ayur). Het is een holistische filosofie die de mens ziet als onlosmakelijk verbonden met de natuur en die aandacht heeft voor zowel lichaam, geest en ziel. Ayurveda gebruikt  de krachten uit de natuur je weer in evenwicht met jezelf te brengen. Ayurveda richt zich niet alleen op het genezen van ziektes.  Veel aandacht gaat naar het herstellen van de balans in jezelf, wat betekent het herstellen van het evenwicht tussen de elementen.

Voeding kan werken als medicijn, wanneer je rekening houdt met wat er bij je past, de keukenkruiden die je gebruikt en de 6 smaken.  Na afloop van deze training weet jij wat je moet eten en welke keukenkruiden je kunt nemen om je weerstand en energie te verhogen, zodat jouw klachten zullen verdwijnen of verminderen. 

Welke leefstijl past het beste bij jou als mens? Hier krijg je antwoord op tijdens deze training. Je krijgt zicht op wat je energie oplevert en wat je energie kost. Hoe kun je jouw zintuigen gebruiken om je stemming te beïnvloeden?

Stress wordt gezien als de belangrijkste oorzaak van overgangsklachten. Ontspanning is daarbij ook van wezenlijk belang op weg naar herstel.Yoga helpt je lichaam en geest in balans te brengen. Je leert de ayurvedische zelfmassage en je krijgt een yoga, meditatie en pranayama oefening mee voor totale ontspanning van lichaam en geest. 

Aan het eind van de training heb je veel kennis gekregen hoe Ayurveda toe te passen in jouw leven. Hierdoor zijn jouw klachten verdwenen of een stuk verminderd en heb je meer zelfinzicht en verdieping gekregen om verder te kunnen gaan. Het laatste consult wordt gepland om te evalueren hoe het met je gaat. Mogelijk dat je kruidensupplementen gebruikt. Ik geef je gericht advies hoe verder te gaan. 

Prijs van de training: €347,-